Vrijwilligerscentrale steunt

De maatregelen rondom het Coronavirus zijn in korte tijd flink aangescherpt. Onder deze druk ontstaan ook de mooie initiatieven in De Bilt en landelijk. Er is veel creativiteit en saamhorigheid!

De Vrijwilligerscentrale is er ook in deze roerige tijden om vrijwilligers, initiatieven en maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Juist nu zijn de netwerken van vrijwilligersorganisaties in hun contacten en vertrouwde relaties van vrijwilligers met kwetsbare mensen super belangrijk!

Wij bundelen de initiatieven op onze website en waar mogelijk kijken we waar de initiatieven aan elkaar kunnen knopen. De vacaturebank is een plek waar maartschappelijke organisaties hun vacatures kunnen plaatsten in deze Corona-tijd. Het kan zijn dat er veel, soms oudere, vrijwilligers hun werk hebben moeten staken. Wij helpen graag om deze gaten weer op te vullen in deze crisis.

Vrijwilligers die zich willen inzetten om zo goed mogelijk anderen bij te staan, juist nu, kunnen op deze manier gericht kijken waar ze zich voor willen aanmelden.

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen, of heeft u een mooi initiatief? Wij horen het graag.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!