Tafeltje Dekje gaat door

Tafeltje Dekje levert warme, koel-en vriesverse maaltijden aan de kwetsbare bewoners van de gemeente De Bilt. Ons motto is: Zelf koken een probleem?

Ook nu in deze Corona periode is dit belangrijker dan ooit. De rijders van Tafeltje Dekje gaan elke werkdag rond twaalf uur op pad om warme maaltijden rond te brengen. Onze rijders blijven dit trouw doen, met in achtneming van de voorgeschreven richtlijnen.

Juist nu is de komst van de rijder van Tafeltje Dekje voor veel ouderen een welkome onderbreking van de dag. Ook de rijders met de vriesverse maaltijden trekken er elke maandagochtend op uit om deze maaltijden bij de klanten thuis te brengen.

Zo nodig kan een beroep worden gedaan op de vrijwilligers van MENS. Bij het afleveren wordt gesproken over eventuele problemen die de thuiszittende klant in deze Corona periode ondervindt en wordt met de hulp van de medewerker op kantoor van Tafeltje Dekje geprobeerd een oplossing te vinden.

Tafeltje Dekje levert warme, koelverse en vriesverse maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. In de andere kernen, Westbroek, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading worden alleen vriesverse maaltijden geleverd. Uit het bovenstaande blijkt dat niemand, voor wie koken een probleem is, in onze gemeente in deze Corona periode zonder maaltijd hoeft te leven.

Wilt U meer informatie over Tafeltje Dekje de Bilt neemt U dan gerust contact op met onze medewerker op kantoor telefoon 030 -2288000 of bezoek onze vernieuwde website www.tafeltjedekje-debilt.nl.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!