Paaseitjes voor RIVM

Het RIVM, een gezichtsbepalend instituut in onze gemeente De Bilt, is door de coronacrisis ook een centrum van overleg en hoop voor de toekomst voor heel Nederland.

Dagenlang onderzoeken de wetenschappers het verloop van deze ziekte en geven betrouwbare medische adviezen over het vervolg ervan. Zij doen dit, net als alle mensen in de zorg en andere vitale beroepen, vol toewijding.

Alle reden om deze mensen in het zonnetje te zetten. Vanuit de Wereldwinkel willen wij, ook als inwoners van De Bilt, het RIVM heel graag bedanken voor hun enorme inzet.

Daarom hebben de medewerkers van de Wereldwinkel - in overleg met Samen voor De Bilt en het RIVM - een attentie verzorgd voor die afdelingen van het RIVM , waar nu zo extra hard wordt gewerkt: paaseitjes van Tony's Chocolonely, fairtrade, slaafvrij een heel lekker. Hiermee willen wij de medewerkers van het RIVM ook laten weten, dat wij aan hen denken in deze voor hen zo drukke, hectische tijd.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!