Biltse bloemengroet

De actie 'Biltse Bloemengroet voor mensen die deur niet uit mogen' was meer dan een succes. Veel Biltse inwoners deden mee en gingen vaak speciaal naar een deelnemende bloemist om bloemen te kopen.

Burgemeester Sjoerd Potters bracht namens het college bloemen aan het Thomashuis in Maartensdijk. Biltse bedrijven zoals Huussen Elektro en Poonawalla Science Park BV boden spontaan bloemen aan. Het CDA doneerde bloemen. Bloemisten voegden vaak zelf nog een paar extra bossen toe.

Samen voor de Bilt, die deze actie organiseerde, bracht uiteindelijk ruim 400 bossen bloemen naar diverse instellingen en mensen die thuis de deur niet uit mogen. Daarnaast hebben Biltse bewoners op eigen initiatief ook aan thuiszitters bloemen gegeven.

De bloemen toverden een glunderende glimlach op veel gezichten . Soms zelfs tot tranen geroerd. Zes bloemisten deden mee aan de actie en elf zorginstellingen ontvingen de bloemen. De Biltse Bloemengroet was een hartverwarmende actie die een zonnestraal bracht in veel huizen.

Alle gulle gevers: hartelijk dank! Ook voor de aardige en ontroerende woorden die u op de kaartjes schreef.

Joanne Penning en Judith Boezewinkel

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!