Gebak medewerkers BIGA

Het succesvolle sociaal werkbedrijf Biga Groep vierde donderdag 16 juli het 10-jarig bestaan. Alle 550 medewerkers werden in het zonnetje gezet met een gebakje en een presentje. Vanaf 2010 is SWZ veranderd in de besloten vennootschap Biga Groep.

De vijf gemeenten in Kromme Rijn Heuvelrug zijn alweer een paar jaar aandeelhouder en de goede samenwerking zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering. Directeur Gerhard ten Hove licht toe: "Omdat wij het werk krijgen dat bij ons past kunnen wij optimaal onze werkgeversrol uitvoeren voor mensen die anders mogelijk aan de kant staan. Daar zijn we heel trots op en daar staan we graag eens bij stil. Dus ook de aandeelhouders kregen een presentje".

Het presentje was echt een verrassing voor mensen. Personeelsadviseur Sylvia van de Leur vertelt: "Een feestelijk pakketje waar niemand op gerekend had. 10 jaar Biga Groep dat is niet niks en dat doen we echt samen. Ik ben trots op al mijn collega's."

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!