VKZ strikt Erik Leonard

Erik Leonard (53) is als Associe in dienst getreden bij VKZ BV uit Bilthoven, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Bij VKZ houdt Leonard zich bezig met de financiele en organisatorische kant van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Leonard is afgestudeerd als civieltechnisch ingenieur aan de TU Delft en als register-taxateur ingeschreven bij het NRVT in de kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed.

Leonard is zijn werkzame leven begon hij als projectmanager/adviseur bij Twynstra Gudde in Amersfoort gedurende vijf jaar. Hierna is hij verder gegaan als zelfstandig makelaar en taxateur onroerende zaken op het gebied van grondzaken, onteigeningen en planschade/nadeelcompensatie in opdracht van particulieren, bedrijven en overheden.

Daarnaast wordt hij regelmatig door rechtbanken benoemd als gerechtelijk onteigeningsdeskundige en is als docent taxatieleer verbonden aan de NCOI-opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!