Postbode bij afscheid verrast

Even leek het erop dat de Dolderse postbezorgster Wil van Deelen na dertig jaar trouwe dienst met stille trom zou vertrekken.

Maar dat mocht toch niet gebeuren dachten vele Doldenaren. Immers Wil bracht al die jaren niet alleen de post rond maar vatte haar taak veel ruimer op. Ze was sociaal zeer betrokken en tijdens haar rond gang was ze ook de ogen en oren van de buurt.

Signaleerde ze iets bijzonders dan belde ze aan en had een vriendelijk woord of een waarschuwing zoals "uw sleutel zit nog in de deur" of "de lampen van uw auto zijn nog aan" of "gefeliciteerd met uw huwelijk".

Op initiatief van Max Premseler en Loes Scholman en met steun van Meander Omnium en het Dolderse verenigingsleven werd een inzameling gehouden en op 23 mei jl werd Wil niet alleen verrast met een stevige enveloppe maar ook met een zee aan begeleidende brieven en kaarten waaruit overduidelijk bleek hoezeer haar inzet al die jaren door de Doldenaren wordt gewaardeerd.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!