Weken en bewegen op Dennendal

In Den Dolder bij Dennendal kan in oktober worden gestart met de totstandkoming van Plein 4. Het wordt een plek waar clienten en medewerkers samenkomen om te werken en bewegen.

In het nieuwe gebouw komt van alles samen onder een dak: dagbesteding, bewegen en behandelen, nachtzorg en werk- en ontmoetingsplekken voor de ondersteunende functies. De werkzaamheden starten rond 1 oktober en nemen een jaar in beslag. Op 2 juli werd de aannemingsovereenkomst daarvoor getekend.

Samen bouwen aan een betere wereld om ons heen We willen samen bouwen aan een betere wereld om ons heen voor clienten en medewerkers. Deze nieuwe ruimte maakt onderdeel uit van het grote project waarbij de komende jaren meerdere verouderde gebouwen van Dennendal geleidelijk worden vervangen. Eerder werden woningen aan de Dennendalweg al opgeleverd.

De opdracht voor de bouw- en installatiewerkzaamheden voor ruim 4 miljoen euro is verstrekt aan Bouwbedrijf A. Huurdeman uit Amersfoort. Dit is gebeurd door het tekenen van de aannemingsovereenkomst door de bestuurder Ella van Lingen van Reinaerde.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!