Word zelfstandig zorgprofessional

Op 7 augustus organiseren wij van 10-12 uur in Bilthoven aan de Prof. Bronkhorstlaan 10 (gebouw 104) een informatieochtend over het werken in de zorg.

King Arthur Groep is op zoek naar mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn iets te betekenen voor mensen met dementie. In Gooi- en Eemland en omstreken bieden wij individuele begeleiding thuis.

De doelen zijn geformuleerd maar jij geeft zelf vorm en inhoud aan de begeleiding, in afstemming met de deelnemer, mantelzorger/partner en andere eventueel betrokken zorgprofessionals. Op 7 augustus vertellen wij wie we zijn en sluiten wij af met een speeddate.

Ben je een zelfstandige zorgprofessional of wil je als zelfstandige zorgprofessional aan de slag en geinteresseerd in het werken in de zorg en ondersteuning aan mensen met dementie, meld je aan via info@kingarthurgroep.nl of bel voor meer informatie 035-2050950 en vraag naar Anita Schimmel.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!