Ashton Brothers naar Figi

Na een lange reis met de circusfamilie ASHTONIA, trokken Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde zich een jaar terug om weer nieuwe ideeen te creeren. Weer even terug naar de basis. Maar lang konden ze niet wegblijven. De wereld heeft hulp nodig. De hulp van theatrale kwakzwalvers, het medicijn van de lach.

Vanaf 1 juli 2020 komen de Ashton Brothers terug met A medicine show, exclusief in het hotel-theater Figi in Zeist. 12 jaar na de wereldpremiere stoffen ze de acts af, polijsten ze de parels weer op en spelen ze voor een klein gezelschap de vijfsterren show die ook ver voorbij de Nederlandse grenzen een succes was.

Twee keer per avond wordt het theater en hotel Figi in Zeist opengesteld voor max 95 bezoekers, die een show, een maaltijd en een drankje krijgen van de kwakzalvers, de cowboys en de acrobaten. En dat alles uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, maar zeker ook volgens de regels van de Ashton Brothers.

De huidige coronamaatregelen stellen de Ashton Brothers voor enkele stevige uitdagingen. "Wij zien het eerder als kansen", aldus manager Peter Kolsters. "wij hebben ruime ervaring in het flexibel omgaan met lastige omstandigheden. Het prikkelt onze creativiteit. Daarnaast kunnen we met maximaal 100 personen een intieme sfeer creeren in de theaterzaal en ons publiek nog persoonlijker benaderen. Op een veilige en verantwoorde manier. We zijn er nu eenmaal niet de types voor om bij de pakken neer te gaan zitten. Ons publiek een fijne avond bezorgen, daar leven we voor."

Kolsters: "In barre tijden is lachen nu eenmaal het beste medicijn!"

Allez Hop!

Ashton Brothers, A medicine show

Figi Theater, Slotlaan in Zeist

Vanaf woensdag 1 juli 2020

Kaarten voor deze exclusieve avonden zijn vanaf vrijdag 15 mei 10:00 te koop via www.figi.nl en www.ntk.nl

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!