Voetbalclinic voor meiden tot 12 jaar

Na een lange periode zonder voetbal en een drukke periode van voorbereidingen en organisatie kunnen we zeggen: DE BAL ROLT WEER! Op 11 mei zijn bij vv Jonathan uit Zeist de trainingen voor de onderbouw weer begonnen, op 18 mei komt daar ook de bovenbouw bij en hopelijk kunnen we daarna ook weer starten met de senioren en recreanten.

Ook op andere vlakken heeft vv Jonathan niet stil gezeten. Zo is vorige week weer een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. De 18-jarige Gideon Dammes komt na een paar jaar divisie-niveau bij Elinkwijk, vv De Meern en IJFC de selectie van Jonathan versterken. Gideon zal als verdediger meebouwen aan de weg naar het kampioenschap.

Ook de sponsors zijn de afgelopen tijd in het zonnetje gezet. Onder het mom: U bent er voor Jonathan, Jonathan is er voor u. Samen zijn we sterker! heeft de sponsorcommissie alle sponsors getrakteerd op een heerlijk taartje van Bakkerij Van Barneveld, om hen in deze corona-tijd een hart onder de riem te steken.

Ook niet onbenoemd mag blijven de clinic voor meiden onder de 12 jaar onder leiding van Rianne Schorel, ex-spits van Ado Den Haag en het Nederlands Elftal op 11 juni as. Wil je je aanmelden, kijk dan op www.vvjonathan.nl

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!