Wilt u eens door een ander gebeld worden?

Duurt voor u de dag best lang? Wordt het steeds lastiger om wat leven in de brouwerij te krijgen? Ook al heeft u misschien best wel aanspraak, een nieuw persoon leren kennen, kan een welkome afwisseling zijn.

Vooral nu het erop lijkt dat de corona-maatregelen nog even gaan duren. We kennen genoeg mensen die met plezier met u geregeld wil bellen. Iemand die zo nu en dan eens vraagt hoe het met u is. Laat ons weten of u gebeld wilt worden via maatjes@mensdebilt.nl of via 030 - 744 05 95 tijdens werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.

Inmiddels hebben 98 mensen een belmaatje. Hierdoor hebben ze geregeld contact met de buitenwereld. Simpel en doeltreffend. Op dit moment hebben we ruim 25 vrijwilligers 'op de bank' zitten, die graag iemand zouden willen bellen. Dus vindt u het leuk om gebeld te worden, meld u aan!

De Biltse telefoonlijn is direct, nadat we zoveel mogelijk in huis moesten blijven, van start gegaan. Met dit lokale initiatief van MENS De Bilt en Samen voor De Bilt bellen vrijwilligers regelmatig met mensen waarvoor de dag lang duurt. Een mooie manier om anderen te leren kennen en een hart onder de riem te steken.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!