Kaartjes Leendert Meeshuis

Onlangs werden alle bewoners van het Leendert Meeshuis verrast met een mooie persoonlijke handgeschreven kaart. Deze 'hart onder de riem kaarten' werden geschreven door de medewerkers van de gemeente De Bilt.

Het was een fijn vooruitzicht voor bewoners dat ambtenaren van de gemeente De Bilt vier middagen zouden komen wandelen. Helaas trok corona ook door deze afspraak een dikke streep. Al snel ontstond een mooi alternatief: alle ambtenaren die zouden wandelen stuurden de bewoners nu een kaartje.

Zo kregen alle bewoners van het Leendert Mees persoonlijke post van een onbekende. En dat werd heel goed ontvangen. Heleen De Weger, medewerker Cultuur & Welzijn van Warande Leendert Meeshuis vertelt: "De kaartjes zijn door eenieder zeer gewaardeerd! Een tastbaar bewijs van meeleven blijkt veel te bewegen - onontbeerlijk in deze abnormale tijden".

Samen voor De Bilt bracht beide partijen bij elkaar. Zij organiseerde in eerste instantie de wandelingen en faciliteerde ook de kaartjes actie. Samen voor De Bilt stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen in gemeente De Bilt en versterkt zo de lokale samenleving.

Wilt u een soortgelijke actie opzetten of heeft u een ander idee om mensen een hart onder de riem te steken in deze tijd? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt via: judith@samenvoordebilt.nl of 06 - 11 56 49 57.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!