Connect by Bike

Soroptimistclub De Bilt - Bilthoven organiseert een individuele fietstocht ten bate van Stichting 'Connect by Music' langs de woonkernen van onze gemeente.

Het moment waarop je deelneemt bepaal je zelf! De tocht voert je langs prachtige plekken en mooie vergezichten en is gelardeerd met leuke vragen en interessante informatie.

Je kunt de fietsroute 'Connect by Bike' voor 10 euro bestellen via connectbybike@gmail.com. Als je meer wilt overmaken, mag dat natuurlijk ook!

Na ontvangst van jouw betaling wordt de fietsroute (en de antwoorden op de daarbij gestelde vragen) binnen enkele dagen aan je gemaild. De fietsroute is verkrijgbaar tot 1 oktober 2020.

De opbrengst van deze fietstocht komt geheel ten goede aan stichting 'Connect by Music'. Deze Stichting biedt muzieklessen en muziektherapie aan voor getraumatiseerde kinderen in vluchtelingenkampen op Lesbos en het vasteland van Griekenland. Kijk voor meer informatie op: https://www.connectbymusic.com/

De tocht is 35 km lang en duurt als je doorfietst (zonder stoppen) ongeveer 2,5 uur. Startpunt naar keuze in een van de kernen, bijvoorbeeld de parkeerplaats aan het Emmaplein, bij station Bilthoven.

Connect by Bike is bedacht als alternatief voor de populaire Soroptimist Taxatiemiddag die dit jaar door COVID-19 niet kan doorgaan. Leden van Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven proberen door middel van Connect by Bike toch zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Connect by Music. Zij fietsen de tocht ook gezamenlijk op 26 september.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!