Praat mee over natuurbeleving

IVN organiseert op zondagmorgen 2 augustus een natuurbijeenkomst in een geheel nieuwe vorm: in plaats van een excursie/wandeling nodigen we u graag uit voor een publiekszitting.

Hier gaan we in op de vraag: heeft het coronavirus ons op een andere manier (weer) in contact gebracht met de natuur?

Op het groene buitenterrein bij onze locatie op Schoonoord in Zeist gaan we op gepaste afstand van elkaar buiten zitten. Ieder van de maximaal 15 deelnemers kan iets zeggen over de natuur, zoals hij of zij dat beleefd heeft in de tijd van de coronacrisis.

Wat waren de veranderingen en wat viel op tijdens deze andere tijd. Wat nam je waar in de natuur? Geuren, beelden, geluiden, ergernissen enzovoorts. En... is dit positief of juist negatief?

Wilt u met ons meepraten? Meld u dan aan bij Pim Bredschneijder: p.bredschneijder@ivnhkr.nl. De locatie is lopend, per fiets of bus (Driebergseweg) te bereiken.

Met de auto parkeren aan het einde van de Zinzendorflaan. Bij slecht weer (regen) of aangepaste corona-maatregelen gaat de zitting niet door.

Inlichtingen bij Pim Bredschneijder, p.bredschneijder@ivnhkr.nl of kijk op https://www.ivn.nl/afdeling/heuvelrug-en-kromme-rijn/activiteiten/publiekszitting.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!