Meer uit boek met Leesgroep

Lezen in een leesgroep geeft extra leesplezier. Het verrijkt je leeservaring. Je ontdekt veel meer in een boek. En je leert ook nog andere mensen kennen.

U kunt u zich weer aanmelden voor de leesgroepen die Literair Zeist organiseert in samenwerking met Bibliotheek Idea. Voor de leesgroepen 'Nederlandse literatuur na 1970', 'Moderne Literatuur', 'Wereldliteratuur', 'Moderne Nederlandse Poezie' en 'Franstalige literatuur' zijn voor het nieuwe seizoen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De leesgroepen komen in de periode september/oktober 2020 tot en met maart/april 2021 vijf of zes keer bijeen. Naar aanleiding van de gelezen boeken of gedichten wisselen de deelnemers tijdens deze bijeenkomsten hun leeservaringen uit en ontvangen daarnaast informatie over de schrijvers en hun boeken.

Alle leesgroepen worden begeleid door ervaren en deskundige begeleiders. De bijeenkomsten vinden plaats in Bibliotheek Idea Zeist. Uiteraard worden de dan geldende coronaregels qua hygiene en afstand in acht genomen bij de bijeenkomsten.

U kunt zich aanmelden voor een leesgroep via de website van Literair Zeist, www.literairzeist.nl of door een e-mail te sturen naar info@literairzeist.nl.

Meer informatie, o.a. de te bespreken boeken, tijden en data, is te vinden op de website van Literair Zeist.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!