Winkelen op Hessenweg

Afgelopen jaar was er tot grote teleurstelling van zowel de bezoekers als ondernemers geen feestverlichting op de Hessenweg en Looydijk. Een failliete leverancier, technische en externe problemen waren er de oorzaak van dat de ondernemersvereniging geen verantwoorde aankoop kon doen. Maar 2020 wordt het jaar van gezellig winkelen in het mooie centrum van de Bilt. Allereerst komen er hele mooie hanging baskets vol met mooi bloeiende Surfinia van half mei tot en met oktober.

Ook duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel in centrum de Bilt. In oktober worden er energiezuinige lantaarnpalen geplaatst, natuurlijk met heldere ledlampen. Duurzaam en milieuvriendelijk. En bovendien door een betere aanlichting van weg en fietspaden een veiliger verkeersbeeld. En dan komt de weg vrij voor een prachtige sfeerverlichting. De gehele Hessenweg/looydijk zal versierd worden met mooie lichtornamenten in de nieuwe lantaarnpalen. Natuurlijk ook led voor een duurzamer winkelgebied.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!