Makelaar steunt speeltuin

Een centrale plek om kinderen te laten spelen en elkaar te ontmoeten in de Bilthovense wijk de Leijen. Met dit doel wil een bewonerscomite de speeltuin aan de Lindelaan een nieuw gezicht geven. Om dit mogelijk te maken zamelen zij fondsen in en starten samen met Broekman & Calis Makelaars per 1 juli een langdurige sponsoractie.

Op dit moment heeft het comite een kleine 25 procent van de benodigde 95.000 euo ingezameld.

Het bewonerscomite heeft ondertussen ook flink wat lokale ondernemers benaderd met de vraag of zij een bijdrage konden leveren aan de speeltuin. En die moeite was niet voor niks: diverse ondernemers hebben elk op hun eigen manier een steentje bijgedragen.

Onder andere Gelato Burano Bilthoven, Weba Design, Bilthoven Biologicals en de Rabobank hebben al een bijdrage geleverd.

Toen het comite contact opnam met Broekman en Calis Makelaars waren ook zij meteen enthousiast. Anne Margriet Broekman, eigenaresse, vertelt: "Tijdens ons eerste contact hebben we direct laten weten dat we dit buurtinitiatief graag willen steunen. We zijn een jong, proactief en enthousiast kantoor en dat is het bewonerscomite ook. Bovendien is De Leijen een leuke buurt waar wij graag werken."

Samen met het comite besloten ze om een langdurige samenwerking aan te gaan en op die manier de speeltuin voor langere tijd te ondersteunen. Naast een initiele grote donatie krijgt het comite gedurende de looptijd van een jaar voor elke begeleide aankoop van een huis in De Leijen 250 euro en voor iedere verkoop van een huis in De Leijen 25% van de courtage. Over een jaar gemeten is dit een enorme opsteker voor de speeltuin en brengt dit het einddoel van 95.000 euro steeds dichterbij.

Lies Velthuizen, lid van het bewonerscomite vertelt: "We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. We hopen dat mensen deze lokale betrokkenheid waarderen en hierdoor kiezen voor Broekman & Calis. Hiermee draagt men direct bij aan de vernieuwing van de speeltuin en de buurt."

Het bewonerscomite is nog altijd op zoek naar enthousiaste lokale ondernemers die de speeltuin een warm hart toedragen. Creatieve sponsoracties zijn daarbij ook zeker welkom. Geinteresseerde ondernemers kunnen voor meer informatie contact opnemen met Lies Velthuizen via info@speeltuinlindelaan.nl

Dorpsbewoners kunnen ook een steentje bijdragen door aan de inzamelactie te doneren via http://www.speeltuinlindelaan.nl. Hier is ook meer informatie over de plannen te vinden.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!