Zoom Workshop: Gezinsbalans

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is een behoorlijke uitdaging. Het is een fase wat vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt.

Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf en voor je gezin. Hoe houd je in deze hectische fase van je leven alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Tijdens deze 1,5 uur durende workshop staat deze vraag centraal.

Je gaat samen met andere ouders in gesprek en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven.
- Ontdek welke stressmomenten zorgen voor (on)balans in je gezin en leer hoe je invloed kunt uitoefenen op deze momenten.
- Laat je inspireren door handige en creatieve ideeen van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
- Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een 'normale workshop' kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. Zoom is gratis.

Deelname aan is gratis na aanmelding. Voor meer informatie en aanmelden kijk op: debilt.ouderslokaal.nl / Agenda

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Ervaringen delen en Inspiratie bij al die uitdagingen is dan ook best fijn en handig. Ouders Lokaal erkent dit en is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft o.a. als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren.

Ouders Lokaal hoopt dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente De Ronde Venen

Ouders Lokaal is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende activiteiten binnen Ouders Lokaal. Mail debilt@ouderslokaal.nl als je geinteresseerd bent en/of voor meer informatie. Ook ideeen zijn welkom!

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!