Win Steenbreektrofee

In heel Nederland bestaan allerlei mooie initiatieven waarin verschillende partijen samen het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige, gezonde en fijne leefomgeving.

Stichting Steenbreek is, via de Steenbreektrofee, op zoek naar innovatieve en inspirerende voorbeelden die laten zien hoe groen en water op een praktische manier worden benut. Het gaat om initiatieven die bij voorbeeld de biodiversiteit en/of gezondheid bevorderen en die een positieve bijdrage leveren aan klimaatadaptatie.

Het thema "Samen voor meer groen in de buurt" staat dit jaar centraal.
Wie kunnen er meedoen?

Zeist is een van de aangesloten gemeenten bij stichting Steenbreek. Daarom kunnen ook projecten uit onze gemeente meedingen naar de Steenbreektrofee. Dit kunnen projecten zijn van bijvoorbeeld een buurtvereniging, wijkorganisatie of woningcorporatie. De grootte van het project/initiatief is niet relevant voor deze prijs. Zowel initiatieven die spelen op het niveau van de straat of wijk, als initiatieven op niveau van dorp en stad zijn welkom.

Voorwaarde is dat de projecten al zijn uitgevoerd en een bijdrage leveren aan vergroening van onze buurt. Gaat u ervoor om met uw project/initiatief dit jaar de Steenbreektrofee 2020 te winnen?

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli 2020. In augustus komt de jury bij elkaar om de inzendingen te beoordelen en te nomineren. Drie uitverkoren voorbeelden worden in september bezocht door de jury. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Groendag op 15 oktober in Oss. Meer informatie en spelregels voor deelname: www.steenbreek.nl/steenbreektrofee.

Stichting Steenbreek wil samen met deelnemende gemeenten, waterschappen en provincies iedereen in Nederland enthousiasmeren om onze leefomgeving te vergroenen. Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige en gezonde leefomgeving voor zowel mens als dier.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!