Struinen in de Tuinen

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer voor het eerst neer in Zeist. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien welk talent ze in huis hebben.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Zeistenaren hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Zeist tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Youri van der Plas: "Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee."

Ben jij gastvrij? Meld je dan aan met je voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin.

Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot pantomimer.

Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 20 juli 2020 via www.struinenindetuinen.nl/zeist

STRUINEN IN DE TUINEN ZEIST
Zondag 6 september 2020
12.00 - 17.00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl/zeist
Aanmelden kan tot en met 20 juli

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!