Lege batterijen lucratief

Mevrouw Steenhuizen uit Austerlitz verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne "Lege batterijen? Lever ze in en WIN!" van Stibat. Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Austerlitz zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren, maakt u elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, drie reischeques van 400 euro en een reischeque ter waarde van maar liefst 1000 euro. Wilt u ook meedoen?

Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij een van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie en de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!