'Het dak eraf' bij Zideris

Afgelopen week trad Band De Buren op in de tuin van Zideris in Huis ter Heide. De zeskoppige band zong heerlijke smartlappen en andere klassiekers voor de clienten van Zideris, die voor de gelegenheid van diverse woonlocaties uit De Bilt en Bilthoven waren opgehaald.

De clienten dansten en zongen hard mee met de muziek en hadden enorm veel lol. Het was een welkome afwisseling in deze tijd, nu zij geen bezoek mogen ontvangen. De meezingers brachten veel vreugde bij de clienten.

Als dank voor het optreden kregen alle bandleden van De Buren van Tap Dela ieder een prachtige bloeiende plant. Een mooie herinnering aan een swingende en zonnige middag.

Samen voor de Bilt organiseerde dit optreden. Deze organisatie brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar om de samenleving te versterken. Weet u ook een geschikte plek waar muzikanten (op afstand) iets voor een ander kunnen betekenen? Neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt via: judith@samenvoordebilt.nl of 06 - 11 56 49 57.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!