Gemeente trots op horeca

De gemeente Zeist kijkt terug op een goed verloop van de opening van de horeca op Tweede Pinksterdag Mooi weer, goede sfeer en vrolijke mensen op terrassen.

Het zag er in de hele gemeente Zeist gezellig uit. Een rondgang in het Pinksterweekeinde door zowel de medewerkers van het Ondernemersplein als de Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) leerde dat de Zeister horeca de zaken goed op orde heeft. Gezellig en veilig. Het gemeentebestuur van Zeist deelt daarom een groot compliment uit aan de horecaondernemers en het publiek in Zeist.

De gemeente Zeist kiest voor meedenken en in gesprek gaan met horecaondernemers. De gemeente Zeist richt zich in de eerste plaats op het begeleiden van ondernemers en leren van de nieuwe situatie. Handhaven is geen doel op zich.

Zoals Marcel Fluitman, als wethouder verantwoordelijk voor handhaving opmerkt: "Er zijn belangrijke stappen gezet door ondernemers en de gemeente. We mogen er trots op zijn dat het ons lukt met elkaar. Dit geeft vertrouwen in hoe we samen met ondernemers en publiek op weg zijn naar een mooi zomerseizoen in Zeist."

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!