Gezocht: zomervrijwilligers

Ook dit jaar vragen inwoners van gemeente De Bilt naar het Zomerprogramma van Mens De Bilt. Na al het binnen zitten bestaat er grote behoefte om weer samen iets te gaan doen.

We willen vraag en aanbod graag samenbrengen en zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om er, in samenwerking met ons, voor alle thuisblijvers toch een leuke zomer van te maken. Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter afstand en de richtlijnen van de overheid.

Er is inmiddels door inwoners gevraagd om: creatieve activiteiten, kinderactiviteiten, samen bewegen, koffie drinken, sjoelen, fietsen, wandelen, een film kijken, bingo, een vreemde taal leren en foodtruck en/of ijskar. Wellicht zijn er ook lokale ondernemers die interesse hebben om met ons samen te werken?

Voor binnen-activiteiten houden we groepjes aan van maximaal zes personen. Voor alle activiteiten geldt dat men zich straks vooraf moet aanmelden.

Heeft u ideeen of wilt u zelf iets van de genoemde activiteiten helpen organiseren? Neem contact op met Wilma van Poelgeest, sociaal werker, 06-47296337 of w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!