Weer non-food op markt

Vanaf donderdag 28 mei maken ook de non-food kramen weer deel uit van de markt in Zeist. Op donderdag en zaterdag staan de kramen met non-foodproducten (zoals bloemen en kleding) op ruime afstand van elkaar op het Emmaplein.

De kramen met etenswaren staan op ruime afstand van elkaar op het Marktplein (Voorheuvel). Zo kan iedereen zich aan de afstand van 1,5 meter houden. Aan bezoekers wordt gevraagd gericht boodschappen te doen. Het nuttigen van voedsel is niet toegestaan.

De markt in Zeist werd op 23 maart gesloten door de gemeente Zeist omdat veel mensen zich niet hielden aan de vereiste afstand van 1,5 meter. De situatie was te druk en onveilig. Het college van burgemeester en wethouders heropende op 30 april de markt in afgeslankte vorm (alleen kramen met voedsel) en met veel meer afstand tussen de kramen.

Het college besloot vanaf donderdag ook de non-food kramen in aangepaste opstelling en op een andere locatie dan de Voorheuvel (het Emmaplein) toe te staan.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!