High tea op grote hoogte

Na ruim vijf weken konden meneer en mevrouw Nutters op woensdag 29 april elkaar weer zien dankzij de actie van Netwerk Gewoon Samen met de hoogwerker van Boels. Ze hadden een speciale ontmoeting op grote hoogte. Samen genoten ze van een high tea die klaar gemaakt was door vrijwilligers van Netwerk Gewoon Samen.

Netwerk Gewoon Samen is het jongerenvrijwilligersnetwerk in Zeist. Juist in deze tijd waarin het niet mogelijk is om bezoekjes te ontvangen is het daarom extra speciaal dat meneer en mevrouw elkaar konden ontmoeten.

De afgelopen tijd zijn er diverse acties gedaan door jongeren die zich hebben ingezet. Onder andere zijn er bloemen uitgedeeld in samenwerking met de inloophuizen van Kerk en Samenleving en er zijn veel kaarten gemaakt en verstuurd naar eenzame ouderen. Ook hebben verschillende jongeren wekelijks belcontact met hun maatje om zo de fysieke afstand te kunnen overbruggen en een luisterend oor te zijn wanneer bezoek niet mogelijk is.

Heb je zelf geen netwerk en kun je de hulp van een jongere goed gebruiken. Vul dan het aanmeldformulier op onze website in of bel naar 06-24399354.

Ben jij tussen de 15 en 30 jaar en lijkt jou het ook tof om je in te zetten voor eenzame en kwetsbare Zeistenaren of ergens anders in Nederland, meld je dan aan als vrijwilliger via onze website www.netwerkgewoonsamen.nl of via www.oranjehelpers.nl. Je kunt ons ook vinden op Instagram of Facebook.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!