Bieb Bilthoven gaat open

Goed nieuws voor de bibliotheekleden. Bibliotheek Idea Bilthoven is vanaf maandag 18 mei weer geopend met aangepaste openingstijden en dienstverlening. Zo kan iedereen weer boeken en andere materialen lenen en terugbrengen.

Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte aan dat alle bibliotheken in Nederland open mogen. Bibliotheek Idea heeft de afgelopen week de Bibliotheek zo ingericht, dat het voor bezoekers en medewerkers veilig is om in de bibliotheek te zijn.

Voorlopig is de bibliotheek alleen open voor het lenen en terugbrengen van boeken en materialen. Het lenen gebeurt via de zelfservice balies, het terugbrengen kan via de inleverbrievenbus aan de voorzijde van het Lichtruim. De leestafel, werkplekken, koffieautomaat en toiletten zijn tijdelijk buiten gebruik. Vragen stellen bij de balie kan maar indien mogelijk ontvangt de bibliotheek deze liever per mail of per telefoon (klantcontact@ideacultuur.nl).

Omdat de bibliotheek niet teveel mensen binnen mag laten, vragen wij om thuis al je keus te maken en exemplaren te reserveren. Zo staan ze al voor je klaar en is elke klant ook maar kort in de bibliotheek aanwezig. We vragen je ook om zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek te komen. Een volwassene mag met 1 kind t/m 12 jaar naar binnen. Kinderen mogen niet alleen naar de bibliotheek.

De komende periode breidt Bibliotheek Idea haar openingstijden en diensverlening verder uit. Meer informatie over de heropening is te lezen op de website www.ideacultuur.nl/open. Vanaf maandag zijn de tijdelijke openingsuren Maandag: 14.00-17.00 uur, Dinsdag: 8.30-12.00 uur, Woensdag: 8.30-12.00 uur en 14.00-17.00 uur, Vrijdag: 8.30-12.00 uur en 14.00-17.00 uur.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!