Paasweek omroep Slotstad

In het gevarieerde televisieaanbod van Slotstad brengen Daisy en Patrick u de nodige vrolijkheid met optredens en rubrieken zoals De groeten. In deze weekaflevering van een jeugdtheatervoorstelling in Masquerade TV door het Kunstenhuis bezoekt niemand minder dan Harry Potter de huiskamers.

Met het Zeister historisch Genootschap duiken we in de rijke geschiedenis van Zeist en omgeving met afleveringen zoals Familie in Bloemen en Zeist in beweging. Op dinsdag 7 april is er tussen 19.30 en 22.30 uur een videoverbinding van de Raadsvergadering in het Gemeentehuis aan 't Rond.

Op Goede Vrijdag 10 april ziet u op Slotstad rtv om 18.25 uur opnames van de Matthaus-Passion uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging en het Kampen Boys Choir o.l.v. Jos van Veldhoven in de Grote Kerk te Naarden in april 2014.

Op Paaszaterdag- en zondag is de docudrama Het Langebroeck van Slotstad medewerker Kees Linnenbank te zien. De documentaire vertelt over het ontstaan en de functie van het Langbroekerweteringgebied en is genomineerd voor het regiofestival. Ook kunt u kijken en luisteren naar klassieke concerten u aangeboden door AVROTROS Klassiek en een uitvoering van Het Zangtheater in Zeist.

Luistert u liever naar de radio? Op de radio is er dinsdagmorgen op 7 april om 11 uur Slotstad Wegwijs Cafe. Jeroen Schutijser draait in Muziekshop om 21 uur gouwe ouwen maar ook nieuwe muziek en cabaret en om 22 uur is het tijd voor Platencafe met Reinout van Elst. In Jasper's terugblik op de week op vrijdag 10 april hoort u muziek uit de musical Jesus Christ Superstar. En laat u raken door de woorden in Kom bij me zitten en Mooie bloemen van columnist Cees Baan.

Slotstad rtv: Altijd Thuis! Slotstad televisie-uitzendingen worden gedurende de dag en in de week herhaald. Zo hoeft u niets te missen! De uitzendingen worden afgewisseld met een selectie van kabelkrantberichten.

Slotstad rtv ontvangt u digitaal op de volgende kanalen: KPN 1467, T-Mobile 848, Ziggo 40. Op uw televisietoestel kunt u op KPN 1466 ook het radiosignaal ontvangen. Via Ziggo analoog op kanaal 45 en digitaal op kanaal (1)915 (gemeenten Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Zeist).

Online te bekijken via www.slotstad.nl/televisie/live of te beluisteren via https://slotstad.nl/radio/live.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!