Inzameldagen RMN

Op Hemelvaartsdag (21 mei) en tweede pinksterdag (1 juni) is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Ook de recyclingstations zijn tijdens deze feestdagen gesloten.

De inhaaldagen kunt u terugvinden in de gratis RMN-app of via de website https://inzamelschema.rmn.nl/.

Op Hemelvaartsdag (21 mei) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze donderdag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Hemelvaartsdag zijn en is te vinden in de RMN app en op https://inzamelschema.rmn.nl/. De container moet op de inhaaldag voor 7.30 uur aan de weg staan.

Op tweede pinksterdag (1 juni) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na tweede pinksterdag zijn en is te vinden in de RMN app en op https://inzamelschema.rmn.nl/. De container moet op de inhaaldag voor 7.30 uur aan de weg staan.

Wegens de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus zijn alle (inzamel)activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Voor meer informatie en het laatste nieuws kunt u terecht op www.rmn.nl.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!