Ludieke actie Marktdag

Met pijn in ons hart, hebben we besloten dat de Marktdag met Oldtimers op 12 september 2020 niet doorgaat. De veiligheid en de gezondheid van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers staat voorop.

Als organisatie van de Marktdag met Oldtimers hebben wij voor dit jaar wel een ludieke actie bedacht, zodat wij volgend jaar weer een mooi evenement kunnen organiseren. Wij geven eenmalig het digitale magazine GENIET! uit. De mooie dingen die we de afgelopen jaren rondom de oldtimers hebben georganiseerd heeft geleid tot een bijzonder magazine van 60 pagina's.

GENIET!, beleef en herbeleef al het moois van de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. We bieden u 8 mooie autoroutes door Midden-Nederland. Alle routes van 2012 tot en met 2019. Daarnaast nog 2 extra routes, de zogenaamde 'Rondjes De Bilt'. Samen 10 routes.

Naast de routes is dit magazine ook de moeite waard om door te lezen. GENIET! van de wetenswaardigheden van auto's die meereden op de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. GENIET! van de foto's. GENIET! deze zomer met uw gewone auto of oldtimer van een of meerdere routes in het magazine.

Het digitale magazine van GENIET! kost 14,50 euro en bestelt u via de website www.oldtimerdagdebilt.nl

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!