Rugzakjes lesbos succes

Maar liefst 480 rugzakjes zijn opgehaald in De Bilt - Bilthoven, voor de kinderen die leven in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. Daarmee zijn de verwachtingen ver overtroffen.

Veel mensen brachten een of soms zelfs meer prachtige rugzakjes vol speelgoed en leermaterialen bij de inzameladressen. Daar worden de rugzakjes nu extra gecheckt en eind deze week opgehaald. Because we Carry, die deze landelijke actie organiseert, zal de rugzakjes eind deze maand uitdelen aan de 8000 kinderen in het kamp.

Vanwege het enorme succes van deze actie, zullen er waarschijnlijk ook rugzakjes met speelgoed en leermateriaal uitgedeeld kunnen worden aan kinderen buiten het officiele kamp. Hoe het verder verloopt met het uitdelen van de rugzakjes straks, vind je op de website van Because We Carry: www.becausewecarry.org/inzameling

Je vindt op de website (en op facebook) ook informatie over andere acties van Because We Carry, waaraan je kunt bijdragen.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!