Verlichting op Maat

Zeer recent heeft KUNST & LICHT & GLAS weer een geslaagd project afgerond voor een particuliere klant. Het ging om een aanbouw waar de eettafel deels in de woonkamer en deels in de serre is komen te staan.

Bij bepaalde gelegenheden wordt de tafel een kwartslag gedraaid dus was er ook de wens om onder de lamp door te kunnen lopen, al met al best een lastige situatie.

Na verschillende opties door genomen te hebben is voor het model De Zwier gekozen en moest er een stroompunt aangelegd worden op de voormalige buitenmuur. De lamp is geheel op maat gemaakt, uitgevoerd in roest vrij staal met wit gewolkte kapjes. Dit is een goed voorbeeld van hoe wij al 25 jaar in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot een mooie en functionele lichtoplossing komen. Dit proces loopt van locatiebezoek, tot ontwerp fase, productie en uiteindelijk de montage.

Naast particuliere projecten realiseren we ook projectmatige verlichting voor horeca, kantoren, kerken, scholen etc. Voor meer informatie bezoek onze website of kom langs in onze showroom voor advies en inspiratie. KUNST & LICHT & GLAS
Showroom: Dorpsstraat 59, De Bilt
www.kunst-en-licht.nl

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!