Gratis hulp supermoeders

Moederdag komt er aan en Ike Bekking van de Bilthovense Boekhandel heeft weer een originele actie bedacht: een gratis hulp in de huishouding voor een van de vele supermoeders van gemeente de Bilt.

"Ik heb diep ontzag voor alle moeders die in deze Coronatijd alle ballen in de lucht weten te houden: huishouden, opvoeden, koken, boodschappen, een baan, thuisonderwijs. Wat mij betreft zijn het allemaal supermoeders", aldus de eigenaresse van de Bilthovense Boekhandel.

Zelf ook moeder van drie koters maar zoals ze zelf zegt: "Ik ben een bevoorrecht mens! Want ik zit niet als ZZP-er en met een echtgenoot als ZZP-er en drie schoolgaande kinderen in thuisisolatie. Voor alle duidelijkheid onze kinderen zijn min-of-meer zelfstandig en mijn partner is geen ZZP-er. Wat niet betekent dat wij geen zorgen hebben, maar we zitten niet in het schuitje zoals net geschetst. Ik denk dat elke moeder al blij is met een knutselwerk op moederdag maar ik wil daar iets bovenop doen. Ik ga moeders verblijden met een Hulp in de huishouding en een moeder in het bijzonder.

Kinderen kunnen hun moeder nomineren middels een leuke tekst, gedicht of tekening waarin ze 'vertellen' waarom hun moeder een super moeder is. Teksten, tekeningen en knutselwerken kunnen tot en met 9 mei bij de Bilthovense Boekhandel ingeleverd worden. Bij inlevering krijgen ze van Ike Bekking een gratis moederdagcadeau; het literaire juweeltje 'Hulp in de huishouding' van Marion Pauw.

Een moeder krijgt tevens een echte hulp in de huishouding. Wie de gelukkige is die eenmalig 3 uur hulp in de huishouding krijgt van de Bilthovense Boekhandel, wordt na Moederdag bekend gemaakt.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!