Cadeau-actie hortensia's

Omdat de jaarlijkse Lentemarkt bij zorgboerderij Nieuw Toutenburg dit jaar vervalt heeft de organisatie een cadeauactie opgezet samen met een hortensiakweker die met veel hortensia's blijft zitten.

Met deze actie wordt geld ingezameld voor stichting HCR (hulp door christenen in Roemenie) die nu ook in een moeilijke situatie zit door het wegvallen van subsidie en wordt in deze moeilijke tijden een kweker ondersteund. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Doet u mee?

De hortensia's komen vers en rechtstreeks van de kweker en zijn van goede kwaliteit. Hortensia's kunnen zowel binnen als buiten worden gezet en zijn leuk om zelf te kopen, leuk om te geven voor moederdag of aan een familielid/naaste die nu wel een bloemetje kan gebruiken.

Een hortensia kost 7,50 euro, drie hortensia's 20,00 euro en zes hortensia's kosten 35,00 euro, hoe meer u er bestelt, hoe goedkoper ze dus worden. De potmaat is 14 cm, de hoogte ca. 30-40 cm en de kleuren zijn rood, roze, blauw of wit.

Ze worden gratis contactloos thuisbezorgd of kunnen worden afgehaald bij zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 in Maartensdijk op vrijdag 8 mei van 15-18 uur en 19-21 uur en zaterdag 9 mei van 9-12 uur alleen op bestelling en ook het afhalen vindt contactloos plaats met een drive in.

Bestel de hortensia's door te appen, sms'en of te bellen naar 06-14678672 of stuur een mail naar hcrmaartensdijk@live.nl met uw naam en adres. Vermeld daarbij hoeveel hortensia's u wilt bestellen en welke kleur(en) u wilt. U kunt alleen contactloos betalen door middel van een tikkie of door het geld vooraf over te maken. Wij nemen de richtlijnen van het RIVM in acht.

Als u iemand wilt verrassen met een hortensia, bezorgen wij deze hortensia(s) voor u binnen gemeente De Bilt contactloos (volgens de richtlijnen van het RIVM) op vrijdag 8 mei of zaterdag 9 mei voor 1,50 euro extra met daarbij een kaartje met uw naam erop. Geef dit bij uw bestelling aan.

 

 

 


 

161 eigen bezorgers

Liefst 161 eigen bezorgers verspreiden de StadsPers 1x in de 2 weken in Zeist en De Bilt. Wil jij ook bezorger worden? Meld je dan aan!